Jay-Z en Beyonce halen 4 miljoen op voor Obama

Geschreven door op 19 september 2012 om 14:04
Jay-Z en Beyoncé - eigen creatie, originele foto's Chicks With Guns Magazine (Flickr. CC BY-SA 2.0), Pete Sekesan (Wikimedia, CC BY 2.0)

Jay-Z en Beyonce hebben Barack Obama flink geholpen met zijn campagne om herkozen te worden. Ze haalden gisterenavond maar liefst $4.000.000 op voor de huidige president van de VS.

Gisterenavond werd er een zogenaamde ‘fundraiser’ georganiseerd om geld in te zamelen voor de herverkiezingscampagne van Obama. In de club 40/40, die overigens van Jay-Z zelf is, werd voor een kleine groep speciale gasten door Jay-Z en zijn vrouw Beyonce opgetreden.

De gasten hebben flink in de buidel moeten tasten om aanwezig te willen zijn bij het privé-concert. Om bij het concert aanwezig te zijn betaalde je maar liefst $40.000 per ticket. Het was daarom ook niet heel raar dat er maar 100 gasten waren.

Obama zelf was ook aanwezig bij het concert en sprak het publiek zelfs nog grappend toe: “Jay-Z weet nu hoe mijn leven is. We hebben allebei dochters. En we hebben allebei vrouwen die populairder zijn dan wijzelf. Dus we hebben wel een soort van band ja. Het is moeilijk, maar het is oké.”

In de Verenigde Staten is het niet ongewoon om artiesten of filmsterren in te zetten voor politieke doeleinden. Zo spraken Foo Fighters  en The National zich eerder al uit voor Obama en sloot acteur Clint Eastwood zich aan bij Obama’s tegenstander Mitt Romney.

Beyonce ft. Jay-Z – Crazy In Love

YouTube player

Overzicht van Beyonce Nieuws
Overzicht van Jay-Z Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beyoncé Nieuws · Jay-Z Nieuws · Nieuws