Elfde seizoen ‘Beste Zangers’ belooft een groot succes te worden

Geschreven door op 5 juni 2018 om 12:15
Alain Clark - Foto jan Willem (Flickr, CC BY-SA 2.0)

De afgelopen jaren had ‘Beste Zangers’ aan populariteit geen gebrek. Dit jaar zal de elfde editie van het televisieprogramma uitgezonden worden. De zeven artiesten die dit jaar meedoen zijn op vrijdag 1 juni bekend gemaakt door AVROTROS.

Elfde seizoen voor ‘Beste Zangers’

Voor het programma bereidt een groep bekende Nederlandse zangers en zangeressen elk seizoen weer een groot aantal covers voor. Elke aflevering staat een andere artiest in het middelpunt. Deze persoon wordt gedurende de aflevering toegezongen met al zijn of haar favoriete nummers. Zo zijn artiesten die de afgelopen seizoenen geprezen werden voor hun zangkwaliteiten onder andere zangeres Maan, meidengroep OG3NE, musicalzanger Tommie Christiaan en operazangeres Tania Kross.

Deelnemers van 2018

Ook dit jaar belooft weer een groot succes te worden. De deelnemers die voor dit seizoen op het vliegtuig stappen zijn Alain Clark, Trijntje Oosterhuis, Lee Towers, Tino Martin, Maria Fiselier, Davina Michelle en Glen Faria. Jan Smit zal hen weer als presentator verwelkomen op het eiland Ibiza, waar de opnames van het programma plaatsvinden.

Uitzendingen

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ precies op de televisie te zien zal zijn is nog onbekend. Wel is duidelijk dat het programma ergens in de zomer van 2018 uitgezonden zal worden.

 

Bron: AVROTROS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Beste Zangers Nieuws