Lorde is jarig en geeft update over haar nieuwe album

Geschreven door op 7 november 2016 om 16:18
Lorde naar Rock Werchter, Lorde - Foto: Cancha General - Flickr (CC BY 2.0)

Lorde is jarig en heeft daarom een update gegeven over haar nieuwe album. De inmiddels 20-jarige zangeres laat op haar Facebookpagina weten dat ze niet kan wachten tot ze het kan laten horen!

Nieuw album Lorde

De Royals-zangeres is op dit moment haar nieuwe album aan het afronden in New York. In een uitgebreid Facebookbericht vertelt Lorde hoe ze haar uiterste best moet doen om niet in haar enthousiasme alles over haar nieuwe album nu al vertelt. Maar, zo schrijft ze, we moeten toch écht nog even geduld hebben, omdat ze de muziek wil perfectioneren. Ze beloofd dat het album dan wel niet morgen of volgende maand komt, maar in ieder geval binnenkort! De verwachting is dat de Nieuw-Zeelandse zangeres de opvolger van Pure Heroine in het voorjaar van 2017 uitbrengt en dan ook gaat touren.

Pure Heroine

Pure Heroine, het debuutalbum van Lorde, maakte de zangeres in één klap wereldberoemd. Daarna scoorde ze nog een paar hits. Zo schreef ze de titelsong voor Hunger Gameswerkte ze samen met Disclosure voor de hit Magnets en deed ze een indrukwekkend eerbetoon aan David Bowie op de BRIT Awards dit jaar.

YouTube player

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Lorde Nieuws · Nieuws