Dit eerbetoon van aan David Bowie MOET je zien!

Geschreven door op 26 februari 2016 om 7:00
Lady Gaga - Foto: Justin Higuchi (Wikimedia Commons)

Het eerbetoon aan David Bowie van Lady Gaga is je waarschijnlijk niet ontgaan, Lorde pakte het iets bescheidener aan. Welke performance vind jij het beste?

Eerbetoon van Lady Gaga aan David Bowie

Lady Gaga kroop 14 februari al in de huid van David Bowie. Geheel in Ziggy Stardust-stijl verscheen ze bij de Grammy Awards. Ze knalde op het podium met een medley van al zijn nummers en dat werd met staande ovatie ontvangen. Zo schreef Bette Midler: „Lady Gaga doet het! David Bowie leeft. God, ik mis hem.” Helaas vond de zoon van de overleden zanger het eerbetoon maar niks. Zo schreef hij op Twitter: ‘Typisch het resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme; Lady Gaga is mentaal in de war’.

Optreden van Lorde

Gisteren, tijdens de Brit Awards, werd er natuurlijk uitgebreid aandacht besteed aan de overleden zanger. Op onderstaand filmpje zie je bij minuut 10.40 Lorde op het podium verschijnen. Een performance die eigenlijk totaal niet te vergelijken is met die van Lady Gaga. Lorde is veel bescheidener en intiemer.

Je moet ervan houden

Niemand kan David Bowie zelf natuurlijk overtreffen. Dat is ook niet wat Lady Gaga en Lorde probeerden te doen. Hun optredens waren wel heel verschillend, wat natuurlijk ook leuker is dan twee dezelfde optredens. Je moet er wel van houden. De een is nogal uitgesproken en de ander nogal ingetogen. Welke vind jij het beste?

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·