Adele gaat trouwen?

Geschreven door op 29 februari 2012 om 10:38
Adele - Fotocredits: Niko Transmission (Flickr - CC BY-SA 2.0)

Simon Konecki, het vriendje van Adele, schijnt volgens bronnen binnen de persoonlijke kringen van het stel een huwelijksaanzoek voor te bereiden. Dat meldde diverse Britse media gisteren.

Volgens Now Magazine zou Konecki op de verjaardag van de zangeres het aanzoek doen. Dat meldde de website van het Britse showbizzmagazine.

De twee zijn pas sinds december 2011 een stelletje, maar er wordt zoveel gespeculeerd over de actie dat het er alle schijn van heeft dat hij haar binnenkort ten huwelijk zal vragen. Volgens bronnen zal Simon de zangeres rond haar verjaardag begin mei ontvoeren en haar vragen.
Simon scheidde eerder nog van zijn ex-vrouw, daarbij had hij nooit gedacht ooit weer verliefd en gelukkig te kunnen worden, dat meldt althans Heat Magazine, een ander tijdschrift uit de Britse roddelpers.
Inmiddels weet heel de wereld dat hij van de Britse zangers houdt, hij schijnt het naar alle verluid regelmatig in haar oor te fluisteren. Zijn plan voor het aanzoek is om haar mee te nemen naar het buitenland gedurende een vakantie in mei, om het zo ”op de juiste manier te doen”.

Wat denken jullie? Gaat Simon haar ten huwelijk vragen? Of vinden jullie dit nog te kortaf. Hoe zouden jullie het vinden als de twee samen in het huwelijksbootje zouden stappen? Laat het ons weten!

Adele – Rumour Has It:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws · Roddels