Comedian Jimmy Carr komt naar Nederland

Geschreven door op 1 oktober 2015 om 15:36

De Brits-Ierse comedian Jimmy Carr komt volgend jaar naar Nederland. De shows maken deel uit van zijn wereldtournee van 2016.

Jimmy Carr tickets

Volgend jaar treedt Jimmy Carr op met meerdere shows in Nederland. Hij speelt in 013 Tilburg, De Oosterpoort in Groningen en Carré in Amsterdam. Jimmy Carr tickets voor de shows in Tilburg en Amsterdam zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Kaarten voor de show in De Oosterpoort kan je kopen via de website van de stadsschouwburg. De kaarten gaan op 5 oktober om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop.

Update 29 januari 2016: er is een extra show aangekondigd op 30 mei in het Delamar Theater in Amsterdam! De kaartverkoop voor deze extra show gaan zaterdag 30 januari om 10:00 uur in de voorverkoop. De shows in 013 en Carré zijn uitverkocht.

Funny Business tour

Jimmy Carr toert momenteel met zijn comedy show Funny Business door Europa. Ook treedt hij het hele jaar op in Groot Brittannië en Ierland. Funny Business bestaat uit een kenmerkende mix van oneliners, korte verhalen en veel interactie met het publiek. Bekijk hieronder een hilarische video waarin de comedian het opneemt tegen zogenoemde ‘hecklers’ in het publiek.

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.