Reggae-zanger Ziggy Marley in juli 2018 naar Paradiso

Geschreven door op 20 december 2017 om 13:29
Ziggy Marley - Fotocredits: Barney Bishop (Flickr CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van Ziggy Marley! De zoon van de grote Bob Marley geeft in juli 2018 een concert in de grote zaal van Paradiso.

Ziggy Marley naar Paradiso

Reggae-zanger Ziggy Marley komt op maandag 2 juli 2018 naar Amsterdam. De muzikant staat op het podium in de grote zaal van Paradiso. Het meest recente album van de zanger, het live-album ‘We Are The People Tour’ kwam in september 2017 uit.

Tickets

Tickets voor de reggae-zanger zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Love Is My Religion

De muzikant is sinds 1979 actief en heeft sindsdien meerdere Grammy’s gewonnen. Deze won hij zowel solo als met een groep. Met zijn zussen en broer legde Ziggy op 11-jarige leeftijd de basis voor de band The Melody Makers. Later werd de band ook wel bekend als Ziggy Marley & The Melody Makers.

Een van de meest succesvolle soloalbums van de Jamaicaanse zanger, die daadwerkelijk David Nesta Marley heet, is ‘Love Is My Religion’. De plaat kwam in 2006 uit. Het nummer gelijknamig aan het album werd een grote hit in Nederland.

YouTube player

 

Bron: Paradiso, ziggymarley.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.