Coldplay mogelijk op nieuwe wereldtour in 2015 [Gerucht]

Geschreven door op 23 september 2014 om 13:39
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

’s Wereld grootste concertorganisator Live Nation is druk bezig met de voorbereiding voor een nieuwe Coldplay tournee. Tenminste, die geruchten doen op Social Media te ronde.

Volgens de geruchten is de concertorganisator momenteel druk met het zoeken naar data voor een mogelijke nieuwe wereldtour voor de Britse alternatieve rock-band. Die tournee zou zich rond de zomer van 2015 in Europa moeten bevinden.

Coldplay

Coldplay’s duurste tournee

Het zou voor Coldplay de duurste tournee ooit worden, wat naar verwachting terug te zien is in de prijzen van de kaartverkoop. Volgens een onbekende bron bevindt de organisatie zich al in een ver gevorderd stadium. Er zouden plannen zijn voor het verkrijgen van Europa’s grootste stadion in Frankrijk, Engeland en Duitsland als locatie en ook Italië zou op de lijst staan om in de tournee aan te doen.

Coldplay zit nu nog middenin de Ghost Stories Tour, waarbij ze binnenkort Zuid-Amerika zullen bezoeken. De Tour staat in lijn met hun meest recente album Ghost Stories,  die in Nederland zes weken lang de album chart heeft aangevoerd.

Tip: Coldplay’s laatste album, Ghost Stories, is ook verkrijgbaar bij bol.com.

 

Coldplay

De Britse band Coldplay werd in 1996 gevormd en bestaat uit zanger Chris Martin, gitarist John Buckland, drummer Will Champion en bassist Guy Berryman. Coldplay brak door met de single Yellow. Hun tweede album, A Rush of Blood to the Head, zorgde voor de definitieve doorbraak. Het album X&Y, dat in 2005 verscheen, behaalde de band maar liefst zestien landen de nummer 1-positie. In hun carrière hebben zij al acht maal de prestigieuze Grammy-Award gewonnen.

Bekijk hieronder Coldplay’s eerste hit, Yellow.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Coldplay Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws