André Rieu in juli 2017 naar het Vrijthof in Maastricht!

Geschreven door op 29 september 2016 om 11:09
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Heel erg goed nieuws voor de fans van André Rieu. De wereldwijd populaire violist komt in de zomer van 2017 voor drie concerten naar zijn thuisstad Maastricht!

André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr

André Rieu – Foto: Christopher Dart – Flickr

André Rieu op het Vrijthof in Maastricht

Traditiegetrouw bezoekt de populaire violist elke zomer de Limburgse stad Maastricht. Voor het dertiende jaar op rij komt André in 2017 weer naar het Vrijthof in Maastricht. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli komt de violist samen met het Johan Strauss orkest weer voor drie spectaculaire show naar Maastricht.

De concerten vinden plaats op het inmiddels bekende Vrijthof en spelen zich af in de zomerse buitenlucht. Al jaren weet André samen met het Johan Strauss orkest indrukwekkende shows neer te zetten. Ieder jaar pakt de violist weer groot uit met verschillende gastoptredens, indrukwekkende opera en ontroerende momenten.

Een groot spektakel waar iedere liefhebber van klassieke muziek geweest moet zijn! Geniet, klap en dans mee met onder andere de beroemde Radetzky Mars. Een avond met André Rieu staat garant voor optimaal muzikaal genieten!

Kaarten voor André Rieu

De kaarten voor vrijdag 7 juli, zaterdag 8 juli en zondag 9 juli 2017 zijn onder andere te koop via de volgende online verkooppunten:

Primair: 

Site van André Rieu

Secundair:

Topticketshop

Rolstoelplaatsen kunt u telefonisch bestellen, dit kan via  0900 – 9000 500 (€ 0,45 pm).

Tips!

Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het concert van André Rieu hebben wij een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet! De tips kunt u hier vinden!

 

Bron: André Rieu website

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.