Maître Gims met ‘Fuego Tour’ in zomer 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 7 maart 2019 om 16:10
Maître Gims - Credits: Georges Biard - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

In juni 2019 komt Maître Gims naar Nederland! Tijdens de ‘Fuego Tour’ komt de zanger en rapper naar TivoliVredenburg te Utrecht.

Maître Gims naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Maître Gims! De zanger komt op maandag 17 juni 2019 naar Nederland. Deze avond treedt de Frans-Congolese muzikant op in zaal Ronda van TivoliVredenburg te Utrecht. De show maakt deel uit van de ‘Fuego Tour‘, die de artiest op verschillende plekken in Europa brengt.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 9 maart 2019 in de verkoop via de website van TivoliVredenburg. Hoe laat de kaartverkoop start, is nog niet bekend. Uitverkocht? Kijk hier.

Eerdere successen

Voordat Gandhi Djuna doorbrak als soloartiest, scoorde hij met het Franse rapcollectief Sexion d’Assaut hits met nummers als ‘Désolé‘ en ‘Ma Direction‘. In 2013 brak de producer door in Nederland met zijn debuutalbum ‘Subliminal‘. Vooral met ‘J’me Tire‘ wist het multi-talent de Nederlandse hitlijsten te bestormen.

Beluister hier het nummer:

 

Bron: TivoliVredenburg, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.