Zucchero in najaar 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 20 september 2019 om 11:27
Zucchero - Foto Danielle dk (Wikimedia, CC BY-SA 3.0)

Zucchero komt terug naar Nederland! Het Italiaanse icoon reist in november 2020 naar Amsterdam voor een show in de Ziggo Dome.

Zucchero naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Zucchero! De populaire Italiaanse zanger, songwriter, componist, producer en gitarist keert ruim drie jaar na zijn vorige concert in de Ziggo Dome terug in de Amsterdamse concertzaal. Adelmo Fornaciari, zoals de Italiaanse ster daadwerkelijk heet, betreedt het podium op dinsdag 24 maart 2020.

Concertkaarten

Tickets voor het concert gaan op vrijdag 11 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Black Cat’

De 63-jarige Fornaciari scoorde in zijn lange carrière verschillende wereldwijde hits en werkte samen met grote sterren als Andrea Bocelli, B.B. King, Eric Clapton en Mark Knopfler. Het laatste solo studioalbum van de Italiaan is inmiddels ruim drie jaar oud: plaat ‘Black Cat’ verscheen in april 2016.

YouTube player

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.