Black Stone Cherry naar Hedon Zwolle en De Bosuil Weert

Geschreven door op 20 december 2018 om 13:06
Black Stone Cherry - Foto: Stefan Brending (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Goed nieuws voor fans van Black Stone Cherry! Naast een gastoptreden tijdens het concert van Alice Cooper in 013, geeft de rockband ook twee headline shows.

Black Stone Cherry naar Hedon en De Bosuil

Black Stone Cherry komt met twee headline shows naar Nederland. Op maandag 22 juli 2019 geeft de rockband een concert in Hedon te Zwolle. Een week later, op maandag 29 juli 2019, staan de mannen in muziekcentrum De Bosuil in Weert. Naast deze concerten spelen zij ook in het voorprogramma van Alice Cooper in oktober van hetzelfde jaar.

Kaartverkoop

Tickets voor het concert in Hedon gaan op zondag 23 december 2018 om 09:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Concertkaarten voor de show in Weert zijn vanaf zaterdag 22 december 2018 verkrijgbaar via de website van De Bosuil. Uitverkocht? Kijk hier.

Muzikale invloeden

De Amerikaanse rockband brak in 2006 in eigen land door met het gelijknamige debuutalbumBlack Stone Cherry. Geïnspireerd door artiesten als The Allman Brothers, Lynyrd Skynryd en Led Zeppelin brengt de band een geheel eigen sound.

Beluister de track ‘Me and Mary Jane’ hieronder:

 

Bron: Hedon, De Bosuil, Persbericht Royal-Bizz

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.