Eddie Vedder in mei naar AFAS Live voor twee shows!

Geschreven door op 6 maart 2017 om 15:10
Eddie Vedder (Pearl Jam) - Foto: Mick Arieta - Bron: Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

De legendarische Eddie Vedder komt naar Nederland! De singer-songwriter, bekend als frontman van Pearl Jam, betreedt op 29 en 30 mei het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Update 11 april: Er komen om 16:00 uur extra kaarten beschikbaar voor alle drie de shows van Eddie Vedder in AFAS Live! Het gaat om plaatsen op de tribune en balkons van de Amsterdamse zaal.

Eddie Vedder in AFAS Live

De iconische zanger en gitarist Eddie Vedder komt naar Nederland! Op maandag 29 en dinsdag 30 mei staat de Amerikaan op het podium van AFAS Live in Amsterdam. De twee Amsterdamse shows zijn de aftrap voor een grote Europese tour van de Pearl Jam-frontman. Ierse zanger/gitarist Glen Hansard zal het voorprogramma verzorgen.

Tickets Eddie Vedder

De kaartverkoop voor de twee shows start op 10 maart om 10:00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

Solo

Multi-talent Edward Louis Severson III, zoals de zanger echt heet, is wereldberoemd als frontman van de legendarische Amerikaanse band Pearl Jam. In 2007 bracht de zanger zijn eerste soloplaat uit: de soundtrack voor film ‘Into The Wild’. In 2011 voegde hij hier een tweede soloalbum aan toe: ‘Ukulele Songs’. Dit album leverde Vedder een Grammy nominatie voor Best Folk Album op.

Bron: MOJO en AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.