Wat kun je verwachten tijdens Holland Zingt Hazes 2017?

Geschreven door op 6 maart 2017 om 14:46

Binnenkort begint alweer de vijfde editie van Holland zingt Hazes. Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze bijzondere jubileumeditie in de Ziggo Dome? Lees het hier!

Wat kun je verwachten tijdens Holland Zingt Hazes 2017?

Op 15, 18, 23, 24 en 25 maart 2017 kunnen we weer genieten van Holland Zingt Hazes in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wat kun je allemaal verwachten? lees het hier:

Een levensecht hologram

Dit jaar lijkt het net alsof Hazes in levende lijve aanwezig is in de Ziggo Dome. Dankzij state-of-the-art hologramtechnieken kun je Hazes dit jaar als hologram op het podium bewonderen.

André loopt tijdens het concert over het podium, zij-aan-zij met de andere artiesten en natuurlijk zijn eigen kinderen. Het belooft dus een indrukwekkende en zeker ook ontroerende show te worden.

Bijzondere gastartiesten

Zoals elk jaar zijn er ook in 2017 diverse gastartiesten aanwezig. Dit jaar is zelfs rockzangeres Anouk van de partij. Bekijk hier de volledige line-up van Holland Zingt Hazes 2017:

  • André Hazes jr.
  • Roxeanne Hazes
  • Jeroen van der Boom
  • Xander de Buisonjé
  • Willeke Alberti
  • Edsilia Rombley
  • Johnny de Mol
  • Anouk

Een uitverkochte Ziggo Dome

De kaartverkoop van Holland Zingt Hazes verloopt werkelijk razendsnel. De meeste concertdata zijn inmiddels uitverkocht. Je kunt dus rekenen op een volle bak! Heb je nog geen tickets voor Holland Zingt Hazes? Kijk dan hieronder bij welke ticketverkooppunten nog tickets beschikbaar zijn:

Primair:

Concertkaarten (beperkt beschikbaar)

Secundair:

Concertkaarten (beschikbaar)

De grootste Hazes meezingers

Tijdens Holland Zingt Hazes verwacht je natuurlijk de allergrootste Hazes hits allertijden. Nummers als ‘Zij Gelooft in Mij’, ‘De Vlieger’, ‘Geef mij je Angst’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’ zullen vast en zeker voorbij komen.

Echte fans onder elkaar

Wat is er nu leuker dan een avond zingen en feesten met gelijkgestemde Hazes fans uit heel Nederland? Samen herinneringen ophalen aan je grootste volksheld en lekker meeblèren met de grootste Hazes nummers.

Kortom, Holland Zingt Hazes is een concert dat je als echte Hazes fan absoluut niet mag missen!

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Lowlands 2017 compleet uitverkocht Lowlands 2017 is uitverkocht! Twee uur geleden postte de organisatie op sociale media dat de laatste 1000 tickets in de verkoop gingen. In no-time was...
Geniale Marco Borsato viert vijfjarig jubileum Ziggo Dome De Ziggo Dome bestaat vijf jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! Met wie anders dan Marco Borsato viert de Amsterdamse concertzaal haar jubileum ...
Shows van LCD Soundsystem in Paradiso razendsnel uitverkocht! De shows van LCD Soundsystem zijn uitverkocht! Tickets voor beide shows in Paradiso vlogen op donderdag 22 juni razendsnel de deur uit.Shows LCD...
Extra tickets voor show Lady Gaga in Ziggo Dome in de verkoop! Fans opgelet! Er komen extra tickets vrij voor het concert van Lady Gaga op dinsdag 3 oktober in de Ziggo Dome. De extra kaarten gaan op 12 juni om 16...
Katy Perry brengt ‘Witness The Tour’ in mei 2018 naar Ziggo Dome! Yes! Katy Perry komt naar Nederland! De Amerikaanse superster staat op 26 mei 2018 in de Amsterdamse Ziggo Dome met haar 'Witness The Tour'.Katy...
BLØF kondigt concert in Amsterdamse Ziggo Dome ‘AAN’ BLØF fans opgelet! De mannen komen in 2018 naar Amsterdam voor een concert in de Ziggo Dome! De show staat in het teken van hun gloednieuwe plaat 'AAN...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu