Anouk voor gastoptreden naar Holland Zingt Hazes

Geschreven door op 4 november 2016 om 13:15
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Anouk verzorgt volgend jaar een gastoptreden bij de concertreeks Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Dat heeft de zangeres zelf aangekondigd op haar Facebook-pagina.

Anouk zingt Hazes

De zangeres is daarmee de verrassende nieuwste toevoeging aan de line-up van Holland Zingt Hazes. De vijfde jubileumeditie daarvan vindt op 18, 23, 24 en 25 maart 2017 plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens het feest brengen Anouk en andere bekende artiesten als Johnny de Mol, Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley en Willeke Alberti de hits van André Hazes ten gehore. De overleden volkszanger zal zelf ook nog even te zien zijn als hologram. Kaarten voor de shows op 18, 23 en 24 maart zijn al verkrijgbaar via onder andere Stage Entertainment.

‘Een beetje verliefd’

Gisteravond stond de goedgebekte zangeres plots met Peter Beense op het podium in een Amsterdamse karaokebar. Filmpjes waarin te zien is hoe Anouk samen met Beense het Hazesnummer Een beetje verliefd zingt in het café verspreidden zich razendsnel over het internet. Vanochtend bevestigde ze het nieuws zelf op haar Facebookpagina.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Anouk Nieuws · Artiesten · Nieuws