Adele’s zoontje nu al verwend

Geschreven door op 29 oktober 2012 om 10:47
Adele - Fotocredits: kristopher Harris (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

De zoon van Adele is pas enkele dagen oud echter is hij nu al flink verwend door onder andere Rihanna. Dat hij niks tekort zou komen was al meteen duidelijk maar het mannetje wordt ronduit verwend door beroemde vrienden van zijn moeder..

Jessie J, bekend van jaar hit ‘Price Tag’, en Sid Owen zijn twee van de vele artiesten die Simon Konecki en Adele reeds met cadeaus overladen hebben. Rihanna pakte echter groter uit dan de rest.

Dat de Barbadiaanse ‘We Found Love’ zangeres enorm fan van Adele is, is voor niemand een verrassing. Ze is ook direct fan van Adele’s zoontje blijkt uit de cadeaus die ze meenam. Het mannetje kreeg 2 nieuwe rompertjes met de teksten ‘Mijn moeder is een rockster’ en ‘Ik heb negen maanden gezeten’.

Adele zelf werd ook niet vergeten door de 24-jarige zangeres. Ze kreeg een lingerieset met de tekst ‘Je moet toch sexy blijven, yummy mummy’.

De ‘Someone Like You’ zangeres is naar verluidt helemaal in de wolken met alle cadeautjes. De rompertjes van Rihanna brachten de grootste grijns op haar gezicht, dat is helemaal haar humor.

Adele – Someone Like You

YouTube player
Overzicht van Adele Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Adele Nieuws · Artiesten · Nieuws