Paul van Vliet met laatste serie van cabaretshow ‘Alleen op zondag’

Geschreven door op 5 december 2017 om 13:03
Paul van Vliet - Fotocredits Roy Beusker (Wikimedia Commons)

Paul van Vliet is bezig met de laatste serie van zijn show ‘Alleen op zondag’. De cabaretier is tot en met mei 2018 te zien in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Paul van Vliet – Alleen op zondag

De cabaretier is momenteel bezig aan zijn allerlaatste seizoen van zijn one man show ‘Alleen op zondag’. Deze show is al sinds het najaar van 2015 te zien in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. De afgelopen vijf seizoenen speelde hij daar zijn zondagmiddag-voorstelling voor een vrijwel altijd uitverkochte zaal. De kleinkunstenaar is van oktober 2017 tot en met mei 2018 voor het laatst te bewonderen met deze voorstelling.

Tickets

Tickets voor Paul van Vliet zijn onder andere te verkrijgen via de website van Het Nationale Theater.

Oudste cabaretier

Wat veel mensen niet weten weten is dat Paul van Vliet momenteel de oudste cabaretier van Nederland is. Met zijn 82 jaar is hij nog steeds in staat om een hilarische en energieke show neer te zetten. Paul zit ruim zestig jaar in het vak en heeft al meer dan 20 cabaretshows achter de rug.

De theaterkrant over van Vliet:

”Paul van Vliet is op het podium geen oude man, maar staat vol in het leven. Hij benadrukt keer op keer het verschil tussen leven en overleven, tussen dromen volgen tegen beter weten in en realistisch denken zonder gevoel.”

 

Bron: Paulvanvliet

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Paul van Vliet Nieuws