Ramses Shaffy-klassieker in nieuw jasje voor WereldReumadag 2018

Geschreven door op 12 oktober 2018 om 9:38
Jared Grant & Anita Witzier - Fotocredits 2018 Nyusha Glenn (Glenn Cornelisse) (Copyright) - toestemming ReuamaNederland

Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder is vandaag uitgekomen in een nieuw jasje! De cover van Ramses Shaffy is opnieuw uitbracht voor WereldReumaDag 2018. 

Ramses Shaffy cover voor WereldReumaDag 2018

Het nummer ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’, origineel van Ramses Shaffy, is opnieuw ingezongen door zanger Jared Grant en acht andere Reumapatiënten. De cover moet mensen, die dagelijks leven met de impact van Reuma, laten voelen dat zij niet alleen zijn.

Klassieker

‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ is een toepasselijk nummer voor mensen met Reuma.“Het is een grimmige ziekte en er is veel vechtlust nodig om met Reuma om te gaan. De tekst van het lied is herkenbaar voor Reumapatiënten. Daarom brengen we deze versie van ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ uit op WereldReumaDag’, vertelt Anita Witzier, ambassadeur van ReumaNederland.

Hoop

Jared Grant heeft, samen met een orkest en acht andere Reumapatiënten, een nieuwe versie van het nummer van Ramses Shaffy uitgebracht. “Het was mooi om samen te werken met andere patiënten. Op deze manier kun je elkaar hoop bieden dat het in de toekomst beter zal gaan”, legt Jared Grant, die zelf ook Reuma heeft uit.

Online meezingen

Op WereldReumaDag kunnen Reumapatiënten ook nog online een refrein inzingen van het nummer. Deze inzendingen worden uiteindelijk verzameld en uitgebracht in een nieuwe versie van ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’.

De video van ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ voor de WereldReumaDag is hieronder te zien:

 

Bronnen: ReumaNederland, Jared Grant, Anita Witzier, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Videos