The Christmas Show kondigt vijfde voorstelling aan

Geschreven door op 11 oktober 2018 om 17:01
Mariah Carey, The Christmas Show, kerstnummers, Kersthits 2018 - Publiek Domein CC0 License

Wegens groot succes zal ‘The Christmas Show’ niet vier, maar vijf keer te zien zijn in de Ziggo Dome. In december 2018 wordt de zaal omgetoverd tot een magische kerstwereld.

Vijfde voorstelling The Christmas Show

Voor het vierde jaar op rij keert The Christmas Show terug naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Op zaterdag 22 en zondag 23 december 2018 vinden de shows gedurende de dag plaats. Wegens de grote vraag naar tickets, heeft de organisatie vandaag een extra kerstshow aan de reeks toegevoegd. Het vijfde optreden vindt plaats op 23 december 2018 om 20:00 uur.

Kaartverkoop

Kaarten voor de kerstvoorstelling zijn te koop via de website van The Christmas Show. Uitverkocht? Kijk hier.

Assepoester en het Kerstbal

Dit jaar staat het familiespektakel in het teken van het sprookje Assepoester. Het eeuwenoude verhaal, over het weesmeisje met de gemene stiefzussen, wordt in een nieuw jasje gestoken. Het sprookje krijgt een magische vertaling, waarbij alle scènes zich in kerstsferen afspelen.

Cast

Celine Schoenmaker en Buddy Vedder spelen de hoofdrollen: Assepoester en Prins Noah. Verder maken onder andere Berget Lewis, Pip Pellens en Fred van Leer hun opwachting op het podium. Carlo Boszhard is tijdens de voorstelling de verteller van het wereldberoemde verhaal.

 

Bron: Ziggo Dome, The Christmas Show

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.