Maroon 5 show in Ziggo Dome volledig uitverkocht

Geschreven door op 17 december 2018 om 12:39
Maroon 5, Adam Levine - Foto: Stephan Solo (Flickr: Focka, CC BY-ND 2.0)

De show van Maroon 5 in de Ziggo Dome is uitverkocht! De Amerikaanse band staat in juni 2019 in een bomvolle concertzaal

Maroon 5 in 2019 voor bomvolle Ziggo Dome

Flink balen voor Maroon 5 fans die nog geen kaartje hebben voor de show in de Ziggo Dome! De tickets voor het optreden zijn allemaal verkocht. De Amerikaanse poprockband staat op maandag 10 juni 2019 dus in een bomvolle Ziggo Dome.

Hoe kom ik nog aan tickets?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Check dan snel onderstaande tips! Wie weet kun je er zo toch nog bij zijn:

  • Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Er kunnen nog kaarten terugvallen, bijvoorbeeld door mislukte betalingen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte als er later nog extra tickets vrijgegeven worden, of als er een extra concert aangekondigd wordt.
  • Plaats een oproep op sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft een van jouw vrienden nog wel een extra kaartje over!
  • Check bij sites als Ticketswap, Marktplaats, of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier waarschijnlijk iets meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote websites en radiostations houden regelmatig win acties voor concerten en evenementen.

 

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.