André Rieu stopt met kerstconcerten in Engeland vanwege kou

Geschreven door op 18 november 2019 om 12:31
André Rieu - Fotocredits: Bill in Arizona - Bron: Flickr (CC BY-NC 2.0)

André Rieu heeft zijn kerstconcerten in Engeland na acht jaar stopgezet. Dit komt omdat het orkest in een ijskoude hal moest optreden.

André Rieu kerstconcerten in Engeland

De 70-jarige orkestleider André Rieu heeft besloten te stoppen met zijn kerstconcerten in de hoofdstad van Engeland. Aanleiding is dat de formatie in een ‘ijskoude zaal’ moest optreden. De thermostaat werd plotseling naar beneden gedraaid met als gevolg dat de orkestleden problemen kregen met hun instrumenten.

“We zijn noodgedwongen weggevlucht omdat we letterlijk in de kou werden gezet. Hiermee hebben we onze eigen Brexit gecreëerd. De organisatie werkte ons continu tegen. De laatste jaren moesten we namelijk in een ijskoude hal onze concerten geven. Zo werd het wintergevoel wel heel letterlijk op een presenteerblaadje opgediend”, André Rieu.

Maastricht

Eind 2019 geeft André drie kerstconcerten in het MECC in zijn geboortestad Maastricht. De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 december 2019. Drie uur voor aanvang gaan de deuren open. Bezoekers kunnen dan vrij rondlopen over een feestelijke kerstmarkt. Kom in de kerststemming met dansers, schaatsers en natuurlijk het Johann Strauss Orkest.

 

Bron: Nu.nl, MECC, Andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.