The Rolling Stones gaan nieuw album uitbrengen

Geschreven door op 17 september 2015 om 18:11
The Rolling Stones - Fotocredits: Jim Pietryga - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Gitarist Keith Richards van The Rolling Stones heeft bevestigd dat de band een nieuw album gaat opnemen. Het is al een tijdje geleden dat de band een studioalbum heeft uitgebracht.

De band is recentelijk samengekomen voor een meeting in Londen. Hier hebben ze een aantal definitieve plannen voor het album neergelegd. Het is meer dan tien jaar geleden dat de band de studio in dook.

Het laatste studioalbum was “A Bigger Bang” uit 2005. Het meest recente materiaal dat is uitgebracht door de band, is het live album “Sticky Fingers Live”. Deze kwam afgelopen juni uit.

The Rolling Stones over het nieuwe album

Tegen het blad Rolling Stone vertelde Richards het volgende:

“Een nieuw album komt steeds dichterbij. We weten nog niet waar of wanneer, maar we hebben afgesproken de studio weer in te gaan.”

Het album is waarschijnlijk af in februari, na de tour in Zuid-Amerika. Maar als we Keith Richards mogen geloven kan dit ook nog vóór Kerst dit jaar zijn. Het is nog niet duidelijk welke bandleden er op het album te horen zijn.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.