Blut? Check deze 5 vette hiphop concerten van onder de 20 euro!

Geschreven door op 22 september 2018 om 10:00
Boef Ali-B Ronnie Flex, Rapper Boef - Screenshot YouTube

Geen cent te makken maar toch een concertje pakken? Geen probleem! De redactie heeft een selectie gemaakt van vijf betaalbare hiphop-concerten die sowieso een bezoekje waard zijn.

5 hiphopconcerten onder de twintig euro

Concerten zijn supergaaf maar ook peperduur. Wij begrijpen dat! Daarom vanaf nu elke week een lijstje met vijf concerten onder de 20 euro. Deze week: vijf grote hiphop shows voor een klein prijsje:

Kevin in Hengelo, 28 september 2018

De Rotterdamse rapper Kevin, bekend van ‘Beetje moe’, speelt op 28 september 2018 live in Metropool Hengelo. Kaarten voor dit concert kosten € 13,50 en zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Joost in Eindhoven, 25 oktober 2018

Rapper Joost speelde afgelopen zomer nog op Lowlands. Op 25 oktober 2018 staat de creatieve rapper op de planken van de Effenaar in Eindhoven. De show van Joost is onderdeel van het ‘Dutch Design Week Music Festival’. Een kaartje voor het concert kost € 17,50 en is verkrijgbaar via deze website.

Jacin Trill in Zwolle, 2 november 2018

Op 8 november 2018 staat de hiphopartiest Jacin Trill in de grote zaal van Hedon Zwolle. De jonge rapper ken je misschien wel van de track ‘Nikes’. Hiphopper Jiri11 is er die avond ook bij als supportact. De ticketprijs bedraagt € 17,- . Klik hier voor de kaartjes.

YouTube player

Bokoesam in Leiden, 13 december 2018

Bokoesam speelt op 13 december 2018 in Gebroeders De Nobel in Leiden. De artiest bracht in 2014 zijn debuut-ep ‘Nog nooit meegemaakt’ uit. Bokoesam werkt ook veel samen met andere rappers. Zo werkte hij samen met Ronnie Flex, Lil Kleine en Jacin Trill. Met Trill schreef hij ook het nummer ‘Nikes’. Tickets voor dit concert kosten € 15,- en zijn beschikbaar via deze site.

Boef in Utrecht, 18 januari 2019

Boef is de laatse paar jaar niet meer weg te slaan van de radio met zijn tracks ‘Habiba’ en ‘Drama’. Ook was hij regelmatig in het nieuws vanwege zijn controversiële uitspraken. De Frans-Algarijnse rapper is op 18 januari 2019 voor € 19,25 te zien in TivoliVredenburg Utrecht. Klik hier voor tickets.

Rapper Boef - Screenshot YouTube

Rapper Boef – Screenshot YouTube

Komt jouw favoriete hiphopper niet bij jou in de buurt? Geen zorgen, de meeste artiesten maken een tour door heel Nederland.

 

Bronnen: Ticketmaster, hedon, Effenaar, Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·