Johnny Orlando in juni 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 15 maart 2019 om 11:53
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor fans van Johnny Orlando! In juni 2019 komt de Canadese popster naar Nederland. Het concert vindt plaats in de Melkweg te Amsterdam.

Johnny Orlando naar Melkweg

De 16-jarige Johnny Orlando geeft op zaterdag 1 juni 2019 een optreden in de Amsterdamse Melkweg. Het concert staat in het teken van de nieuwe EP van de zanger, getiteld ‘Teenage Fever’. Deze plaat kwam in maart 2019 uit. Orlando laat op zijn website weten dat hij niet kan wachten om zijn nieuwe materiaal live te spelen.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf maandag 18 maart 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

‘Teenage Fever’

De zestienjarige Orlando begon zijn carrière op YouTube, waar hij covers plaatste van bekende nummers. De fanbase van de talentvolle zanger groeide snel en Orlando besloot dat het tijd was voor een volgende stap. Op 15 maart 2019 verscheen de eerste EP van de popartiest, genaamd ‘Teenage Fever’.

Bekijk hier de clip van het nummer ‘Sleep’, afkomstig van ‘Teenage Fever’:

 

Bron: Melkweg, johnnyorlandomusic.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.