The Living End voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 6 februari 2017 om 11:20
The Living End - Foto: Eva Rinaldi - (Bron: Flickr) (CC BY-SA 2.0)

De Australische band The Living End komt naar Nederland! Deze zomer staan ze op het podium in de Amsterdamse Melkweg! 

The Living End in concert

De rockabillyband uit Melbourne Australië komt op zondag 11 juni naar de Melkweg in Amsterdam! De nummers op het meest recente album Shift zijn donkerder als het eerdere werk, maar klinken nog steeds als de lekkere vertrouwde feelgood songs.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op vrijdag 10 februari om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten The Living End

Secundair:

Kaarten The living End

The Living End

De band begon als een coverband genaamd The Runaway Boys, nadat zanger en gitarist Chris Cheney en contrabassist Scott Owen elkaar leerden kennen op de middelbare school.

In 1994 begonnen ze eigen muziek te maken en veranderden de jongens de naam. Joe Piripitzi werd de drummer van de band. In 1996 werd Piripitzi vervangen door Travis Demsey die vervolgens in 2002 stopte, omdat hij niet meer zoveel wilde touren. Sinds 2002 is Andy Strachan drummer voor de band.

De doorbraak kwam na insturen van een demo naar Billie Joel Armstrong van Green Day. De band mocht vervolgens in het voorprogramma van Green Day spelen. De laatste jaren spelen de mannen meer alternatieve rock. Shift is het zevende album van de band.

Luister hier naar Keep On Running:

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.