Roel Van Velzen op theatertour door Nederland

Geschreven door op 28 oktober 2015 om 15:13
Roel van Velzen - Fotocredits: Paul Luberti via Wikiportret [CC by 3.0]

Roel Van Velzen gaat voor de derde keer op theatertour door Nederland. Dit keer samen met zijn band en drie Keniaanse zangeressen.

Roel Van Velzen Theatertour

In zijn nieuwe theatershow staat de zanger op het podium met de drie dames uit Kenia. Van februari tot mei reist VanVelzen door het land met de show Call It Luck, naar het gelijknamige nieuwe album van de artiest. De drie zangeressen die onder de naam Hibby GB’s gaan, hebben ook op het nieuwe album van VanVelzen een aantal nummers ingezongen.

Call It Luck in Afrika

Tijdens een reis naar Afrika werd VanVelzen uitgedaagd om zijn eigen muziek te spelen met lokale muzikanten. De ontmoetingen en het samenwerken tijdens die reis hebben hem geïnspireerd tot het schrijven van het nieuwe album. Bij Masterpeace In Concert ontmoet de zanger de Hibby GB’s en er was direct een muzikale klik. De zanger begon een samenwerking met de zangeressen en inmiddels zijn ze klaar voor een kleurrijke en energieke theatertour door heel Nederland!

Tickets

De verkoop van de tickets voor deze theatertour loopt via de theaterzalen zelf. Ben je benieuwd of VanVelzen volgend jaar bij jou in de buurt speelt? Kijk dan hier voor een totaaloverzicht van alle shows die Roel Van Velzen volgend jaar speelt.

Bekijk hieronder de officiële videoclip voor het nummer Call It Luck van VanVelzen. Laat ons weten wat je van de videoclip vindt!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.