Amon Amarth voor concert naar Nederland

Geschreven door op 6 juni 2016 om 10:23

Metalfans opgelet! Het Zweedse Amon Amarth komt naar Nederland! De deathmetal-formatie is in november exclusief te zien in Tilburg!

Amon Amarth concert

Goed nieuws voor de liefhebbers van de melodieuze deathmetal van amon Amarth. De Zweedse formatie komt op zondag 6 november naar 013 Tilburg.

En ze komen niet alleen, want ze nemen de legendarische trashmetalband Testament en de epische metalband Grand Magus mee!

Amon Amarth kaarten

Kaarten voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op woensdag 8 juni 10:00.

Echte metalveteranen

De Zweden zijn al ontzettend lang bezig. 23 jaar geleden kwamen ze al met hun eerste demotape Thor Arise. Hoewel de demo nooit officieel uitgegeven is, kreeg de band wel aandacht van metalfans vanwege hun “infectious brand of epic-sounding brutality and unadorned conviction”.

Drie demo’s en tien albums later is de band een van de meest herkenbare death metal-bands. Het laatste album Jomsviking (2016) laat zien dat de band zijn herkenbare melodieuze stijl nog altijd verder aan het ontwikkelen is. De albumrelease in Tilburg werd enorm goed bezocht, dus wacht niet te lang met het kopen van de tickets!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.