Mongoolse band The HU naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 16 september 2019 om 15:52
The Hu - Fotocredits: Stefan Brending - Bron: Wikimedia Commons - (CC BY-SA 4.0)
The Hu komt terug naar Nederland! De Mongoolse metalband is in het vroege voorjaar van 2020 te zien in de Amsterdamse Melkweg.

The Hu naar Melkweg

De succesvolle Mongoolse band ”The Hu” komt terug naar De Melkweg. De Rockers zijn op woensdag 5 februari 2020 te zien bij het Amsterdamse poppodium. Aanleiding voor de show is de Gereg wereldtournee, vernoemd naar het gelijknamige debuutalbum dat afgelopen vrijdag uitkwam. Eerder dit jaar, op 1 juli 2019, waren de bandleden ook al te zien in de Melkweg. Het optreden van woensdag 5 februari a.s. begint om 19:00 uur in de Max-zaal.

Concertkaarten

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 20 september 2019. De verkoop begint om 10:00 uur op de website van Ticketmaster. Voor dit concert zijn uitsluitend staanplaatsen verkrijgbaar. Uitverkocht? Kijk hier.

Eigen stijl

Het debuutalbum ”The Gereg” ligt sinds vrijdag 13 september 2019 in de winkel. Tegen alle verwachtingen van de bandleden in, trokken de singles (Yuve Yuve Yu) en (Wolf Totem) in korte tijd miljoenen kijkers op YouTube. Je kunt de muziek herkennen aan de mix tussen heavy metal, traditionele Mongoolse folk instrumenten en keelzang. Dit noemen de bandleden ”Hunnu”.
Bron: Melkweg, Kinda, loudersound, dutchmetalmaniac

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·