Amon Amarth brengt ‘Berserker World Tour 2019’ naar AFAS Live

Geschreven door op 17 juni 2019 om 10:39
Amon Amarth - Fotocredits: Cecil - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Metalfans opgelet! Amon Amarth komt naar Nederland als onderdeel van de ‘Berserker World Tour 2019’. In december staat de Zweedse formatie in AFAS Live te Amsterdam.

Amon Amarth in AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Amon Amarth! De melodische metalformatie reist op zondag 15 december 2019 af naar Nederland, waar de heren het podium van AFAS Live betreden. De show in de Amsterdamse concertzaal maakt deel uit van de ‘Berserker World Tour 2019’. Het publiek kan deze avond veel tracks verwachten van het album ‘Berserker’dat in mei 2019 uitkwam.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf dinsdag 18 juni 2019 om 10:00 uur. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘Berserker’

Amon Amarth staat al jaren bekend als één van de meest herkenbare deathmetal-bands. Dit komt mede door de sound van de Zweedse formatie. Deze bestaat uit een combinatie van strakke riffs, zwevende melodieën en mythische teksten. In mei 2019 verscheen het meest recente album van de heren, ‘Berserker’. Op deze elfde plaat is onder meer de track ‘Raven’s Flight’ te vinden. Alvast in de stemming komen voor de show in december? Beluister dit nummer dan hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: MOJO, AFAS Live, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.