R. Kelly brengt biografie uit

Geschreven door op 10 november 2011 om 23:58
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

 Al in 2009 maakte R. Kelly bekend dat er een boek over hem uit zou komen en nu is het zover. Dit voorjaar komt de biografie van zanger/rapper uit.

R. Kelly biografie

Al in 2009 maakte hij bekend dat er een boek over hem uit zou komen en nu gaat het er eindelijk van komen. Het boek gaat voornamelijk over het succes van de zanger/rapper. Hij vertelt in een interview met The Village Voice: “Ik zal al mijn verdriet, angsten en harde werk met de lezer delen. Ik wil mijn hart openstellen en zowel het goede als al het slechte in mijn leven onthullen. Ik wil alles vertellen zoals het is.”

R.Kelly had in de jaren negentig meerder nummer 1 hits. We kennen allemaal wel ‘I believe I can Fly‘, ‘Ignition‘ en ‘If I Could Turn Back the Hands of Time‘. De laatste jaren komt hij minder goed in het nieuws. Met name geruchten over hem en kleine kinderen zijn dingen die de rapper/zanger niet van af lijkt te komen.

R Kelly – The World’s Greatest

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Biografie R.KellyBekende Nederlanders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · R.Kelly Nieuws