The Boxer Rebellion naar Paradiso en de Effenaar

Geschreven door op 18 februari 2016 om 11:29

Britse alternatieve indie-rockband The Boxer Rebellion komt naar Nederland! De band geeft concerten in Paradiso Amsterdam en in de Effenaar Eindhoven.

The Boxer Rebellion naar Nederland

De Britse Indierockers van The Boxer Rebellion komen weer naar Nederland! De band geeft twee concerten, waarvan een in Paradiso-Noord Amsterdam en een in de Effenaar in Eindhoven. Het concert in Paradiso-Noord vindt plaats op maandag 9 mei en het concert in de Effenaar op dinsdag 10 mei. Kaarten voor het concert zijn te koop via de websites van de concertzalen en Ticketmaster.

De kaartverkoop is per direct van start gegaan. In 2013 lukte het The Boxer Rebellion nog om de grote zaal van de Effenaar uit te verkopen, wees er dus op tijd bij!

Ocean by Ocean

De band komt niet zonder reden naar Nederland: ze zijn al een tijdje bezig aan een nieuwe plaat! Op 29 april 2016 komt het nieuwe schijfje Ocean by Ocean uit. Op het YouTube-kanaal van de groep is de albumtrack Keep Me Close al te beluisteren. Ocean by Ocean wordt het vijfde album van band. Na het succesvolle Promises uit 2013 met daarop de hit Diamonds beweert de band dat de composities op de vijfde plaat naar een nog hoger niveau getild worden.

 

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.