R. Kelly ontvangt vriendinnen in de gevangenis

Geschreven door op 6 september 2019 om 14:57
R. Kelly - Foto: Nicholas Ballasy | commons.wikimedia.org

R. Kelly zit sinds kort weer in een ‘normale’ cel. Goed nieuws voor de 52-jarige R&B-zanger, omdat bezoek van zijn twee vriendinnen nu eindelijk weer mogelijk is.

Vriendinnen op bezoek

Eerder deze week werd bekend dat R.Kelly zijn verzoek om overplaatsing van de isoleercel naar een gewone cel was ingewilligd. Hierdoor mag de artiest weer bezoek zonder aanwezigheid van zijn advocaat ontvangen. Deze kans laten zijn vriendinnen niet aan zich voorbijgaan. Zo meldt de advocaat van de Amerikaan aan TMZ dat Joycelyn Savage en Azriel Clary van plan zijn om hem op te zoeken in de gevangenis in Chicago. De dames willen op bezoek komen om Kelly gezelschap te houden. Tijdens het bezoek is een begroet- en afscheidsknuffel toegestaan. Seks en het meenemen van eten en andere spullen is ten strengste verboden.

R. Kelly in de gevangenis

Eerder was op Artiesten Nieuws te lezen dat de R&B-zanger was aangehouden op verdenking van dertien strafbare feiten, waaronder seksuele handelingen met een minderjarige, het bezitten van kinderporno en het belemmeren van de rechtsgang. R. Kelly wordt vastgehouden in afwachting van zijn proces.

 

Bron: RTL Boulevard en TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · R.Kelly Nieuws · Roddels