Guus Meeuwis met New Cool Collective naar Paradiso

Geschreven door op 21 oktober 2014 om 14:58
Guus Meeuwis, Gelderpop - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Guus Meeuwis zal samen met de New Cool Collective Big Band eind dit jaar nogmaals optreden. Op 15 december staat hij ter ere van zijn nieuwe album Hollandse Meester in Paradiso.

Op 17 oktober gaven Guus Meeuwis & New Cool Collective  al een optreden in het Rijksmuseum, toen om zijn nieuwe album voor het eerst aan het publiek te tonen. Vanwege de overweldigende, positieve reacties wordt daar nu dus een extra optreden aan toegevoegd.

Voorverkoop Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band

De kaartverkoop van het concert van Guus  en de New Cool Collective Big Band start morgen (woensdag 22 oktober) om 09.00 en verloopt via de website van Ticketmaster. Wil je zeker zijn van kaarten voor het concert of heb je geen zin om te wachten op de kaartverkoop? Dan kan je je kaarten hier alvast vooruit reserveren.

Hollandse Meesters

De zanger meent zijn inspiratie voor albumtitel Hollandse Meesters te krijgen van de schilderkunst. Het album werd op 19 oktober in het Rijksmuseum voor het eerst aan het publiek gepresenteerd.

Guus Meeuwis

Gustaaf Stephanus Modestus Meeuwis, kortweg Guus Meeuwis, werd geboren in Mariahout op 23 maart 1972. De Nederlandse zanger forceerde in 1995 op 23-jarige leeftijd zijn doorbraak met de hit Het is een Nacht. Guus Meeuwis zit in 2015 twintig jaar in het vak. Ook treedt hij dan tien jaar op rij op in het Philips Station met zijn “Groots Met Een Zachte G” concerten, waarvan eerder bekend werd dat het heel goed mogelijk is dat de tiende editie ook zijn laatste kan zijn.

Tip: Hollandse Meesters van Guus Meeuwis is te bestellen bij bol.com.

Bekijk hieronder een video van Guus Meeuwis’ albumpresentatie van Hollandse Meesters op 19 oktober.

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.