Jeroen van Koningsbrugge eenmalig voor concert naar Paradiso

Geschreven door op 31 augustus 2016 om 12:00
't Schaep met de 5 Pooten, jeroen van koningsbrugge (Jurk!) - Fotocredits Joeri van Breukelen (CC Flickr) (CC BY-NC 2.0)

De Nederlandse komiek en zanger Jeroen van Koningsbrugge geeft op 29 november 2016 een eenmalig concert in poppodium Pardiso in Amsterdam.

Eenmalig concert

Goed nieuws voor de fans van Jeroen van Koningsbrugge! Vanaf vandaag is hij te zien met zijn nieuwe tv-programma ‘Jeroen in California: Songs Of Life’ op RTL4.
Voor dit programma heeft Jeroen een verre reis gemaakt naar Californië. Hier ontving hij een aantal Nederlandse artiesten met wie hij samengewerkt heeft aan het album.
Een groot aantal van de artiesten waar hij mee samengewerkt heeft neemt hij ook mee naar Paradiso.

Tickets voor Songs Of Life

De kaartverkoop van het concert is per direct gestart. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Paradiso en via de website van Songs Of Life.

Muzikale carrière

‘Songs Of Life’ is niet het enige project van Jeroen. Hij is natuurlijk bekend van verschillende tv programma’s zoals de lama’s en ik hou van Holland.
Maar ook werd ruim 13 jaar geleden de rockband ZEUS door hem opgericht. Na een lange pauze bezoekt hij met zijn rockband in november ook verschillende poppodia’s!
November wordt dus een drukke maand voor Jeroen!

YouTube player

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Concertaankondigingen · Nieuws