Eagles of Death Metal komt naar Lowlands 2016

Geschreven door op 29 januari 2016 om 11:15
Ticketmaster, Lowlands - Foto Lowlove.nl (rechtenvrij, zie: http://www.lowlove.nl/2014/dagverslag/lowlands-2014-in-beeld/)

De eerste namen voor Lowlands 2016 zijn bekendgemaakt! Opvallendste naam in de line-up: Eagles of Death Metal, die doelwit was van de aanslagen in Parijs.

Eagles of Death Metal Lowlands

De Amerikaanse rockband gaf op 13 november 2015 een optreden in de Parijse concertzaal Bataclan, waar bij de aanslagen in totaal 130 mensen om het leven kwamen, waarvan 89 in de concertzaal.

De rockgroep zou aanvankelijk een week later op Speedfest in Nederland staan, maar dat concert werd afgeblazen en ook de rest van hun Europese tour kwam niet langs Nederland.

Lowlands eerste namen

Behalve Eagles of Death Metal zijn er nog veel meer namen bekendgemaakt voor Lowlands: Disclosure, LCD Soundsystem, The Last Shadow Puppets, Oscar and the Wolf, Sigur Rós, CHVRCHES, M83, Damian ‘Jr. Gong’ Marley, Paul Kalkbrenner en nog vele anderen.

Lowlands 2016 tickets

Het festival in Biddinghuizen vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 augustus. Kaarten voor Lowlands 2016 gaan op zaterdag 6 februari om 11:00 uur in voorverkoop via Ticketmaster. Zorg dat je er op tijd bij bent, want met zo’n line-up zal het festival dit jaar heel snel uitverkopen!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.