André Rieu kondigt opnieuw drie extra Vrijthof-shows aan!

Geschreven door op 28 september 2017 om 15:35
André Rieu - Fotocredits: Bill in Arizona - Bron: Flickr (CC BY-NC 2.0)

André Rieu heeft nogmaals drie concerten aangekondigd! De Limburgse concertmeester staat ook op 20, 21 en 22 juli 2018 op het Vrijthof in Maastricht.

André Rieu kondigt nog meer Vrijthof-shows aan

Goed nieuws voor fans van André Rieu! De wereldberoemde violist heeft nóg drie Vrijthof-shows aangekondigd voor 2018. Naast 6, 7, 8, 13, 14 en 15 juli betreden André en zijn orkest ook op 20, 21 en 22 juli 2018 het podium in de binnenstad van Maastricht.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets Secundair Tickets Primair

Traditie

André Rieu staat al sinds 2005 op het Vrijthof voor zijn jaarlijkse shows. Op 20 september kondigde de meesterviolist de eerste drie concerten voor 2018 aan. De shows waren al snel uitverkocht, waarna André besloot om drie extra optredens aan zijn speellijst toe te voegen. Nu zijn hier dus opnieuw drie shows aan toegevoegd.

Wie niet tot de zomer van 2018 kan wachten om de Limburgse muzikant te zien, kan in januari in de Ziggo Dome terecht! André geeft op 6 januari een bijzonder nieuwjaarsconcert in de Amsterdamse zaal, samen met het Johan Strauss Orkest.

Bron: andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.