3FM Awards voor Anouk en Kane

Geschreven door op 16 april 2010 om 10:17
Anouk - Foto: Albin Olsson - bron: (Wikimedia Commons)

Anouk is donderdagavond door luisteraars van 3FM verkozen tot de Beste Zangeres en de artiest met het Beste Album. Kane maakte met ‘No Surrender’ de Beste Single en werd verkozen tot de Beste Band van het jaar. Met ieder twee prijzen werden Anouk en Kane de grote winnaars van de 3FM Awards.

Guus Meeuwis mag zich de Beste Zanger noemen. Ilse de Lange werd gekroond tot Beste Artiest Pop. De band Moke is de Beste Artiest Rock en The Opposites werden benoemd tot Beste Artiest Alternative. Het opgeheven Kyteman’s Hiphop Orkest was de Beste Live Act van het afgelopen jaar. Waylon werd Beste Nieuwkomer, maar kon de prijs niet ophalen wegens een afgesloten luchtruim door de aswolk vanuit IJsland.

Ook Anouk moest verstek laten gaan, omdat ze thuis voor haar twee weken oude zoontje Jesiah moest zorgen. Haar vriend, rapper Onorthodox, kwam de prijzen daarom ophalen en vertelde dat zijn vriendin thuis voor de televisie zat te kijken. De presentatie van het prijzenspektakel in Amsterdam was in handen van radio-dj’s Giel Beelen, Sander Lantinga en Annemieke Schollaardt.

Caro Emerald mocht maandag al de de Serious Talent Award van 3FM in ontvangst nemen. Een week eerder ontving de zangeres de Schaal van Rigter, omdat haar nummer ‘Back it Up’ de meest gedraaide Nederlandse plaat van het afgelopen jaar op radiostation 3FM was.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Featured · Kane Nieuws