Kane Down On Me in april 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 13 december 2019 om 10:32
Polo & Pan, Concertzalen, Hania Rani, Her Majasty, Khaled, Tr/st, Ares, Shantalla, 100 Voices of Gospel, e Down On Me Lijpe, Dominic Seldis - Fotocredits Sebastiaan ter Burg (Wikimedia Commons, (CC BY 2.0)) Igorrrr

Kane Down On Me, een eenmalig eerbetoon aan de Haagse rockband, staat in april 2020 op het podium van TivoliVredenburg te Utrecht.

Kane Down On Me naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Kane! Op donderdag 9 april 2020 staat de gelegenheidsband Kane Down On Me in TivoliVredenburg. De show is een eenmalig eerbetoon aan de uit Den Haag afkomstige rockband.

Tijdens het optreden kunnen bezoekers een set verwachten waarin onder andere hits als ‘Rain Down On Me’, ‘Damn Those Eyes’ en ‘Can You Handle Me’ voorbij komen. De tributeband bestaat uit bandleden van onder meer Wulf, Xander de Buisonjé en Miss Montreal, terwijl de vocalen worden verzorgd door onder anderen Berget Lewis, Charly Luske en Lisa Loïs.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Kane

Kane is een rockgroep die naast zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen uit wisselende samenstellingen bestond. In de zestien jaar tussen 1998 en 2014 dat de band actief was, scoorde het meer dan 25 hits die stuk voor stuk in de Top-40 lijst stonden. De grootste hit is ‘Rain Down On Me’, die maar liefst 20 weken in de hitlijst te vinden was.

Benieuwd naar het nummer? Beluister het hieronder:

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.