Florence Welch stopt ruzie tijdens show (VIDEO)

Geschreven door op 11 december 2012 om 15:30

De Engelse Florence Welch, zangeres van Florence & The Machine, zorgde ervoor dat een incident tijdens haar show tijdig opgelost werd. Ze onderbrak haar optreden en sprak de betrokkenen aan.

Florence trad op in Aberdeen, Schotland, toen er halverwege haar show een kleine ruzie uitbrak tussen twee toeschouwers. Ze stopte met zingen en ging het publiek in om het incident persoonlijk op te lossen.

Welch zag dat een vrouwelijke fan ruzie had met een mannelijke fan en was bezorgd over een jong meisje dat ernaast stond te huilen. “I can’t sing this song while there is a fight going on in front of me. It doesn’t matter who is right or wrong, just sort it out and be friends,” aldus de zangeres. Ze vervolgde: “Excuse me, all of you, stop it. I’m sorry all of you if you’re upset… Is she okay, is she going to be alright? You alright my love?” vervolgens klom ze het publiek in om het persoonlijk op te lossen.

De ‘Say My Name’ zangeres gaf het huilende meisje een knuffel en klom terug het podium op. Het publiek gaf haar een groot applaus en reageerde nog enthousiaster toen ze haar show vervolgde.

Een fan die het optreden bijwoonde: “Je verwacht niet dat ze naast zangtalent ook nog het talent heeft om als portier te fungeren. Dit was echter typisch Florence – onvoorspelbaar en overal klaar voor.”

Bekijk de video van het incident, gefilmd door een fan, hieronder:

YouTube player
Overzicht van Florence and The Machine nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Florence and The Machine Nieuws · Nieuws · Videos