Calvin Harris en Emeli Sandé gaan samenwerking aan

Geschreven door op 11 december 2012 om 13:15
Calvin Harris - Fotocredits Carlos Delgado - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Calvin Harris heeft in een interview bekend gemaakt dat hij binnenkort zal gaan samenwerken met Emeli Sandé. De Schotse DJ en producer vertelde dat onlangs tegen radiozender Capital FM. 

In het interview met Capital FM liet Calvin Harris weten al met vele geweldige artiesten te hebben samengewerkt, maar dat er maar 1 artiest is waar hij zijn volgende samenwerking mee wil doen: “Nummer 1 op die lijst is Emeli Sandé”. Het is niet de eerste samenwerking voor Calvin Harris. Zo werkte hij al eerder zeer succesvol samen met o.a. Kelis, Rihanna, Ne-Yo en Florence Welch.

In het interview erkende hij wel dat ze slechts plannen aan het maken zijn om samen de studio in te gaan, maar dat het nog wel even kan duren voordat dat daadwerkelijk gebeurt. “Ja zeggen is de eerste stap maar om dan bij elkaar te komen in een studio is een heel ander verhaal.”

Voor Emeli Sandé wordt de samenwerking een vervolg op een toch al succesvol jaar. Eerder vandaag werd bekend dat ze in Groot-Britannië meer dan een miljoen exemplaren van haar album ‘Our Version Of Events’ heeft verkocht, waarmee ze met afstand het best verkochte album van 2012 heeft in haar thuisland.

Bekijk het volledige interview van Calvin Harris met Capital FM hieronder:

YouTube player

Lees meer nieuws over Calvin Harris

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Calvin Harris Nieuws · Emeli Sandé Nieuws · Nieuws