A-capellagroep Home Free brengt ‘Timeless World Tour’ naar Nederland

Geschreven door op 29 mei 2018 om 10:22
Home Free - By Jenn McInnis [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons

Home Free komt met zijn ‘Timeless World Tour 2018’ naar Nederland! De Amerikaanse a-capellagroep brengt deze zomer countryhits in ons land ten gehore.  

Home Free naar Nederland

Goed nieuws voor fans van Home Free! De Amerikaanse a-capellagroep komt op woensdag 12 september 2018 naar TivoliVredenburg in Utrecht. Het concert is onderdeel van de ‘Timeless World Tour 2018‘ van de vijf heren dat in het teken staat van het meest recente album ‘Timeless‘.

Tijdens hun optredens brengen de muzikanten eigen werk ten gehore, maar ook vocaal indrukwekkende covers van Garth Brooks, Ed Sheeran en Meghan Trainor..

Vorig jaar stonden de zangers ook op een van de podiums van TivoliVredenburg. Toen nog in kleinere zaal Cloud Nine, ditmaal staan ze in de Grote Zaal.

Concertkaarten

Tickets voor Home Free zijn onder andere verkrijgbaar via de site van TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op vrijdag 1 juni 2018 om 10.00 uur.

Er is voor het optreden ook een speciaal pakket beschikbaar, de ‘Home Free Superstar Package‘. Naast een entreeticket krijg je onder andere een zitplek op de zijkant van het podium en een meet & greet met de heren.

Bron: TivoliVredenburg, Twitter

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.