Prog-rockband Riverside met ‘Wasteland 2018 Tour’ naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 23 mei 2018 om 10:47
Riverside - Foto: Alterna2 - Bron: Wikimedia Commons

Riverside komt met zijn ‘Wasteland 2018 Tour’ naar Nederland! De Poolse band geeft dit najaar een exclusieve show in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. 

Riverside naar TivoliVredenburg

Liefhebbers van progressieve rockmuziek opgelet! Riverside komt naar Nederland. De Poolse band brengt zijn ‘Wasteland 2018 Tour‘ op maandag 12 november 2018 naar de grote zaal van TivoliVredenburg.

Het concert in het Utrechtse poppodium is het enige concert dat het trio geeft in Nederland. In 2017 waren de rockers voor vier concerten in ons land te vinden. Toen stond de band o.a. in de Hedon in Zwolle.

Concertkaarten

Tickets voor Riverside zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De kaartverkoop start op zaterdag 26 mei 2018 om 10.00 uur.

‘Wasteland’

De tour staat in het teken van het nieuwe album ‘Wasteland‘, wat in september dit jaar zal verschijnen.  Op de plaat laten de rockers naar eigen zeggen een veel zwaarder en donkerder geluid horen dan voorheen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het grote verlies van gitarist Piotr Grudzinski, die in 2016 onverwachts overleed.

Bron: Twitter, TivoliVredenburg 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.