Rihanna is blij voor Chris Brown zijn goedlopende zangcarriere

Geschreven door op 12 oktober 2011 om 10:45
Rihanna - Fotocredits: celebrityabc (Flickr CC BY-SA 2.0)

 Een tijd heeft de zangeres een hekel gehad aan Chris Brown.Toch is Rihanna niet meer kwaad en is ze nu zelfs blij voor haar ex-vriendje.

Chris Brown vergeven

Rihanna is blij dat Chris Brown succes heeft in de muziekwereld.  Nadat het stel in 2009 uit elkaar ging en naar buiten kwam dat Rihanna flink werd mishandeld door Brown was dit ook zeer begrijpelijk. De zangeres zegt tegen het Amerikaanse blad Esquire dat het haar te veel tijd en energie kost om kwaad te blijven op haar ex-vriend. Ze legt uit: “Er was te veel woede. Ik ben blij dat Chris nu een doorbraak heeft bereikt in zijn carrière. Ik vind zijn muziek heel goed en ben altijd een fan geweest. Ook vind ik het erg knap hoe hij zich heeft herpakt, zelfs toen de hele wereld tegen hem was.”

De 21-jarige Brown heeft groot succes met zijn laatste album ‘F.A.M.E. (Forgiving All My Enemies)’. Het album kwam op de eerste plek binnen van de Billboard 200 albumlijst.

Rihanna die ook later dit jaar weer een nieuw album uitbrengt wenst Brown het beste. “Ik zou hem nooit iets slechts toewensen, nooit.” aldus de zangeres.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Brown Nieuws · Nieuws · Rihanna Nieuws