Justin Bieber vindt Carly Rae Jepsen wel erg leuk!

Geschreven door op 15 april 2015 om 14:46
Justin Bieber - Foto: Daniel Ogren - Wikimedia Commons

I really really really really.. het gaat niet uit je hoofd. Justin Bieber en Ariana Grande lijken het nummer ook niet te kunnen vergeten.

Justin Bieber heeft het nummer ‘I really like you’ in zijn hart gesloten. We gaan bijna denken dat hij niet het nummer, maar de zangeres ervan, Carly Rae Jepsen, zelf leuk vindt.

De video van I really like you

Het concept van de video gaat volgens Carly Rae Jepsen over ‘een dag uit het leven van Tom Hanks’. Hij heeft de tekst en de dansjes uit zijn hoofd geleerd voor de video. In de videoclip komt hij onderweg allerlei mensen tegen die iets van hem willen. Hij blijft continue vrolijk omdat het nummer natuurlijk ook ontzettend vrolijk is. De ‘behind te scenes’ ziet er net zo gezellig uit als het werkelijke resultaat van de video. Bovendien komt Justin Bieber, als klap op de vuurpijl, ook in de video voor. Bekijk the making of en het resultaat hieronder.

Behind the scenes

YouTube player

De video ‘I really like you’

YouTube player

 

Justin Bieber’s versie van de videoclip

Onderstaand filmpje, waar verschillende beroemdheden in voorbij komen, werd grotendeels op een feestje opgenomen. In de video zijn behalve Justin ook Ariana Grande, Frankie Grande, Bryshere Gray, CL, Kendall Jenner, Lance Bass en Kimberly Nichole te zien.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.