Riverside komt voor vier concerten naar Nederland

Geschreven door op 27 januari 2017 om 13:17
Riverside - Foto: Alterna2 - Bron: Wikimedia Commons

De Poolse band Riverside komt in mei voor vier shows naar Nederland! De band speelt dan in Maastricht, Zoetermeer, Zwolle en Uden.

Riverside in concert

Vanaf april gaat de Poolse metalband op tour door Europa met hun Towards The Blue Horizon Tour. Met deze tour kunnen ze natuurlijk Nederland niet overslaan! Op 24 mei staat de band in de Muziekgieterij in Maastricht, op 25 mei in De Boerderij in Zoetermeer, op 26 mei in Hedon in Zwolle en op 27 mei in De Pul in Uden.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor de concerten gaan morgenvroeg om 08.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere beschikbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Kaarten Riverside

Secundair:

Kaarten Riverside

Riverside

In 2001 richtte Piotr Grudzi?ski, Piotr Kozieradzki en Jacek Melnicki een band op. De drie hadden allemaal een voorliefde voor progressieve rock en metal. Later voegde Maruisz Duda zich ook aan de line-up toe. In 2004 brachten ze hun debuutalbum Out of Myself uit. Piotr Grudzi?ski overleed in 2016 op 40-jarige leeftijd. De band bestaat nu uit Mariusz Duda, Piotr Kozieradzki en Michal Lapaj. In oktober 2016 brachten ze het album Eye of The Soundscape uit.

Luister hier naar Shine:

Bron: Podiuminfo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

  • Cool natuurlijk. Maar Riverside is zeker geen metal band. Progrock past beter

    Bauke Veenstra 28 januari, 2017 13:07 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.