Pentatonix komt naar Heineken Music Hall en Lotto Arena

Geschreven door op 1 maart 2016 om 10:18
Pentatonix - Fotocredits: Ralph Arvesen - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Pentatonix komt naar Nederland en België! De groep staat op 1 juni in de Heineken Music Hall en 2 juni in de Lotto Arena in Antwerpen.

Pentatonix concerten

Goed nieuws: de vijfkoppige a capella groep Pentatonix komt weer terug naar Nederland en België! De groep staat op 1 juni in de Heineken Music Hall en op 2 juni in de Lotto Arena in Antwerpen met hun World Tour.

Kaarten

De kaartverkoop voor de concerten start vrijdag 4 maart om 10:00 uur ’s ochtends. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Mojo en Ticketmaster voor het concert in de Heineken Music Hall. Kaarten voor het concert in de Lotto Arena zijn te bemachtigen via de website van TeleTicketService.

Grammy winnaars

De groep, bestaande uit Scott Hoying, Mitch Grassi, Kirstin Maldonado, Kevin Olusola en Avi Kaplan, deed in 2011 mee aan de Amerikaanse tv-show The Sing-Off. Dit wonnen ze en daarmee een platencontract, maar ze werden kort daarna gedropt door het label. Toen besloten ze covers te posten op Youtube en een jaar later kwam hun eerste album PTX Volume 1 uit. Inmiddels hebben ze zelfs twee Grammy’s op hun naam staan.

 

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.