Riverside in 2019 naar Zwolle en Zoetermeer

Geschreven door op 12 november 2018 om 14:29
Riverside, Mariusz Duda - Fotocredits: opethpainter - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Riverside! De Poolse rockband komt in maart en juli 2019 naar Hedon te Zwolle en Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

Riverside naar Hedon en Cultuurpodium Boerderij

Riverside komt terug naar Nederland! Op dinsdag 26 maart 2019 geeft de band een concert in Hedon te Zwolle. Vier maanden later, op donderdag 25 juli, staan de mannen in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 17 november 2018 in de verkoop. Vanaf 09:00 uur zijn de kaarten voor de show in Hedon verkrijgbaar. Om 10:00 uur start de verkoop voor het concert in Zoetermeer. Concertkaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Wasteland’

In september 2018 bracht Riverside hun album Wasteland‘ uit. De tracks zijn, naar eigen zeggen, zwaarder en donkerder dan voorheen. Naar aanleiding van deze release staan zij op maandag 12 november 2018 in de Grote Zaal van TivoliVredenburg Utrecht. Dit is een exclusieve Nederlandse show die deel uitmaakt van ‘The Wasteland 2018 Tour’.

 

Bron: Ticketmaster, riversideband.pl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.