Fleetwood Mac kondigt extra concert in Ziggo Dome aan

Geschreven door op 18 november 2014 om 11:24
Fleetwood Mac (Stevie Nicks en Lindsey Buckingham) - Fotocredits Buperke - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0) Rumours

Kort geleden werd bekend dat Fleetwood Mac een concert op Nederlandse bodem gaat geven. Nu is daar wegens groot succes een extra concert op zondag 31 mei aan toegevoegd.

Het eerste concert in de Ziggo Dome staat gepland op 1 juni 2015. Fleetwood Mac doet de Amsterdamse concerthal aan in het teken van hun On With The Show-tournee. De band is aanwezig in volledige bezetting. Zelfs Christine McVie, de zangeres en toetseniste die zestien jaar terug de band verliet, is er weer bij. De samenstelling van Fleetwood Mac bestaat dus uit Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks en Christine McVie.

Fleetwood Mac

Kaartverkoop concert Ziggo Dome

Het concert van 1 juni is razend populair. Daarom is er dus een tweede show aangekondigd. Het extra concert vindt plaats op zondag 31 mei, één dag voor het ‘eerste’ concert. De tickets voor dit concert van  zijn per direct verkrijgbaar. Bestel snel. Want voor je het weet, zijn beide concerten uitverkocht.

Fleetwood Mac staat op 6 juni 2015 ook in het Sportpaleis in Antwerpen. Kaarten voor dat concert op Belgische bodem zijn ook via bovenstaande link beschikbaar. Bestel hier alvast het allerbeste van Fleetwood Mac, om in de stemming te komen.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.