One Direction komt eind dit jaar naar RTL Late Night-show

Geschreven door op 18 november 2014 om 10:21
One Direction - Fotocredits: Luisgavilan - (Flickr - CC BY-NC-ND 2.0)

De boys van One Direction zijn binnenkort eindelijk weer in Nederland te vinden. Helaas niet voor een concert, maar wel voor een uitzending van RTL Late Night.

Maandagavond maakte Liam Payne dat bekend via een videoboodschap tijdens het programma. Maar wanneer de boys naar het programma komen is nog niet precies bekend.

Volgens Humberto Tan komt One Direction ergens in december, waarschijnlijk aan het begin van de maand. Humberto Tan is de presentator van de talkshow. Volgens hem geven Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis dan een ‘uniek’ live interview.

One Direction RTL Late Night Humberto Tan

Winactie One Direction

Er mogen ook fans bij de uitzending aanwezig zijn. Dat zijn vooral de fans die maandag in de studio waren om over Four  te praten. Four is het nieuwste album van 1D, dat gisteren (maandag) uitkwam.

Daarnaast organiseert RTL ook een winactie via de website. Zo krijgen zoveel mogelijk fans een kans om de boys in levende lijve te zien. Let wel op, want je hebt maar een paar dagen de tijd om aan de actie mee te doen.

Is het je niet gelukt om op tijd aan de actie mee te doen of heb je niet gewonnen? Je kan natuurlijk altijd nog gewoon naar One Direction’s concert in België. Er zijn namelijk nog enkele kaarten beschikbaar.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · One Direction Nieuws