Brian Fallon & The Howling Weather naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 26 september 2019 om 10:48
Brian Fallon - Fotocredits: Anssi Koskinen - Wikimedia (CC BY 2.0)

Brian Fallon komt terug naar Nederland! De Gaslight Anthem frontman staat in mei 2020, onder begeleiding van The Howling Weather, in de Utrechtse TivoliVredenburg

Brian Fallon naar TivoliVredenburg

Daniel Fallon brengt een bezoek aan Nederland! De Amerikaanse singer-songwriter komt op woensdag 13 mei 2020 naar TivoliVredenburg Utrecht. Het optreden in de Ronda-zaal start om 19:45 uur. Tijdens de show wordt de artiest bijgestaan door begeleidingsband The Howling Weather.

Concertkaarten

Tickets voor de werkmansrockshow gaan vanaf 30 september in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier!

Bekend van

Brian Fallon is bekend als frontman van The Gaslight Anthem. De groep bracht tussen 2007 en 2014 een vijftal studioalbums uit. De vierkoppige formatie scoorde daarnaast ook met hits als ‘The ’59 Sound’ en ’45’. Voorlopig staat de band op pauze, wat Brian ruimte biedt. Als gevolg van de tijdelijke pauze kon Fallon samen met gitaartechnicus Ian Perkins in 2011 zijn solocarrière starten. Als soloartiest brengt hij twee studioalbums uit. Daarnaast treedt Brian ook live op. Dit doet hij onder begeleiding van eerder The Horrible Crowes, en momenteel The Howling Weather. Tijdens zijn live-optredens wordt zijn solomuziek afgewisseld met monologen.

 

Bron: TivoliVredenburg & Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.